Behandling af gulve

Som din lokale gulvmand vil vi gerne dele ud af vores viden, derfor kan du på nedenstående se nogle af de muligheder der findes for behandling af trægulv:

  • Oliebehandling – her får du en mat overflade der er nem at holde.
  • Lakering – her får du en slidstærk overflade, som er nem at rengøre. Fås både hel mat og hel blank
  • Ludbehandling – her får du et åbent gulv som skal vaskes ofte. Ludbehandling forhindrer at træet bliver gult
  • Sæbebehandling – her får du et åbent gulv der skal vaskes ofte. Sæbehandlingen giver et mere silkemat gulv, og forhindrer at træet bliver gult.

Oliebehandling

Hvis du vælger oliebehandlingen til dit trægulv, giver den et naturligt, mat udseende til gulvet samtidig med, at overfladen også hærdes, hvilket gør, at gulvet er mere modstandsdygtigt efterfølgende.

Ludbehandling

Hvis du vælger ludbehandlingen til dit trægulv, er dette en måde, hvorpå du kan hindre, at gulvet falmer/gulner. Dette skal ses i lyset af, at ludbehandling modarbejder træets naturlige garvesyre. Dertil skal det nævnes, at ludbehandlingen kan benyttes på de fleste typer af lyse træsorter og er i særlig grad en ideel behandling til ældre boliger.

Lakbehandling

Lakbehandling giver trægulvet en flot, jævn overflade samtidig med, at den fremhæver træets naturlige udseende og struktur. Derudover beskytter en lakbehandling også imod slidtage og giver trægulvet en beskyttende smuds- og vandafvisende overflade.

Hvid sæbebehandling

Hvis du vælger hvid sæbe til overfladebehandling af dit trægulv, giver sæben et flot, rustikt udseende. Dog er sæben ikke nær så modstandsdygtig i forhold til de ovenstående behandlingstyper, men det kan til gengæld repareres, hvis der med tiden kommer ridser.

Mat lak

Silkemat lak

Hvid mat lak

Hvid oliebehandling af egetræ

Sæbebehandling

Oliebehandlet klodsgulv

Vi har et godt Netværk og vi løser derfor nemt ALLE former for vedligehold.

Kontakt os her for tilbud eller spørgsmål