Vi udfører epoxy gulve

Din lokale epoxy ekspert

Et epoxy gulv er faktisk tre gange så hårdt og solidt som et betongulv, og af samme grund kan man finde epoxy gulve indenfor diverse erhverv. Dog har epoxygulvet også vundet frem i flere private hjem som følge af dets mange gode egenskaber: Gulvet har en lang holdbarhed, kan gøres skridsikkert, stilfuldt og så er det nemt at vedligeholde og gøre rent. Vi laver mange typer af epoxy gulve for private kunder samt erhverv i Ballerup, Glostrup og Taastrup.

Epoxy gulve til erhverv

Vi laver industrigulve af epoxy til mange slags erhverv, herunder autoværksteder, lagerhaller, skoler, sportshaller og mange andre. Et industrigulv af epoxy er ideelt de steder, hvor gulvet udsættes for bl.a. tunge maskiner, palle- og gaffeltruckskørsel samt andet dagligt slitage.

Epoxy gulve til private

Vi laver æstetiske epoxy gulve til private, så hjemmet får et flot og nyt udseende. Gulve af epoxy egner sig bedst til køkkener, badeværelser og garager, men tager sig også godt ud i stuen.

Indhent et tilbud på epoxy gulve

Om du er privat eller erhvervskunde, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sammensætter et uforpligtende tilbud, når vi kender mere til dine ønsker og behov samt projekts omfang. Ring til os i dag på telefon +45 61 60 67 22 eller send en besked via kontaktformularen her.

Få en fagmand til at lægge dit epoxy gulv

Epoxy kan anvendes i gulvmaling eller blandes i et gulvbelægningsmateriale. Ved sidstnævnte kan det ikke anbefales at lægge gulvet selv, da denne opgave kræver erfaring, præcision og professionelt udstyr. Brugstiden for epoxy er relativt kort, og derfor skal det lægges hurtigt.

Vælg selv, hvordan dit epoxy gulv skal se ud

Står du og har brug for et slidstærkt og modstandsdygtigt gulv, og må det gerne have lidt stil, så er det kun fantasien, der sætter grænser.
Hos os kan man vælge struktur og tilsætte farve til epoxybelægningen, så du får et gulv,
der harmonerer med eller står i kontrast til omgivelserne.

Epoxy til private

Epoxy til virksomhedslokaler

Kontakt os her for tilbud eller spørgsmål