Få et holdbart Industrigulv

Hvis du er erhvervsdrivende og skal have lagt nyt gulv i en produktionshal eksempelvis, hjælper vi dig meget gerne med at finde den rigtige løsning til dit behov.

Hvilket industrigulv skal du vælge?

Vi tilbyder hos Ejby Bygningsservice flere typer af industrigulve, som alle er forbundet med fordele og ulemper alt efter, hvad de skal benyttes til. Af det følgende kan du se de typer industrigulve, vi lægger: Industrigulve i beton, Industrigulve i epoxy, Industrigulve i vinyl, Industrigulve i polyurethan

Betongulve

Betongulvet består af et naturmateriale, der er lavet af grus, sten, cement og vand. Betongulvet giver en ensartet, ubrudt overflade, der er enorm slidstærk. Derudover er en anden fordel ved betongulvet, at det er et massivt materiale, der er god til at holde på varme og kulde. Dette betyder, at det holder på varmen, når der opvarmes, men holder samtidig en tempereret temperatur, når der er varmt udendørs.

Vinylgulve

Industrigulve i vinyl er en meget praktisk og slidstærk løsning, der er særligt velegnet til sundhedspleje, uddannelsesinstitutioner og industriområder. Fordelen ved vinylgulvet er, at det ikke har behov for voks eller polish, og hvis du har specifikke ønsker til farver og design, er det også muligt at få disse opfyldt.

Epoxy gulve

Et industrigulv i epoxy er såvel som betongulvet slidstærkt og ideelt at benytte i industrien. Epoxygulvet kan både være helt glat, men kan også fås i en mere rustik og skridsikker overflade alt efter behov. Man taler om, at epoxygulvet er ideelt følgende steder:

  • Garager, autoværksteder og hangerer, hvor der findes tung trafik
  • Fabrikker, hvor produktionen nødvendiggør tunge maskiner

Polyurethan gulve

er også en god løsning som industrigulv pga. gulvets store belastningsevne, rengøringsvenlighed samt brede muligheder for valg af farve.  Polyurethan gulvet kan anvendelse en lang række steder, og er i særdeleshed velegnet til:

  • Fitnesscentre
  • Sportshaller
  • Institutioner

Få et uforpligtende tilbud på jeres industrigulve

Hvis du skal lægge nyt industrigulv, skal du ikke tøve med at kontakte os hos Ejby Bygningsservice på telefon +45 60 61 67 22 eller på mail lona@ebbs.dk, og så kan vi finde den rette løsning for dig.

Vi rådgiver dig til en holdbar løsning

Når du skal vælge dit industrigulv, kan det godt virke uoverskueligt pga. alle de forskellige muligheder, der findes på markedet. Det materiale, du skal vælge til industrigulvet, afhænger bl.a. af størrelsen på den daglige slidtage, og vi hjælper dig meget gerne med at finde den helt rigtige løsning til dit behov.

Kontakt os her for tilbud eller spørgsmål