Slibning af trappe

Lokal trappeslibning

Vi udfører slibning i trapper i Ballerup, Glostrup, Taastrup samt København

Hvis du bor i byerne Ballerup, Glostrup, Taastrup eller København-området så er vi din lokale gulvmand, som meget gerne vil hjælpe dig, når det kommer til slibning af din trappe. Vi er et håndværksfirma, der lægger stor vægt på tillid og kvalitet, der sætter en ære i at udføre arbejdet ordentligt og punktligt. Dette betyder, at vi kommer forinden opgaven og tilser trappen, hvorved vi kan give det bedste bud på, hvor lang tid opgaven vil tage udføre.

Slibning af trappe

Hvis du er træt af, at din trappe ikke længere fremstår flot og vedligeholdt, er det et tegn på, at den skal slibes. Da trappen kan være med til at udgøre helhedsindtrykket indenfor i din bolig, så hvorfor ikke give den en kærlig hånd og derved sikre, at trappen fremstår knivskarpt?

Slibning af trappegelænder

Udover at slibe selve trappen har vi også kompetencerne til at slibe trappens gelænder, så det fremstår lige så flot som trappen, hvilket giver det bedste helhedsindtryk. Også selvom du udelukkende ønsker slibning af dit gelænder, er vi den rette partner til opgaven.

Hvilke trapper kan vi slibe?

Af det følgende kan du se en oversigt over nogle af de typer af trapper, vi sliber:

  • Trætrapper
  • Betontrapper
  • Terrazzo

Størstedelen af vores kunder har en trætrappe, de ønsker slebet. Dog skal du også blot kontakte os, hvis du har en trappe af andet materiale, der kan slibes, da vi har kompetencerne til at give din trappe nyt liv uanset materialet.

Få en pris på slibning af din trappe

Hvis du har en trappe i din bolig, der kunne trænge til en slibning, skal du ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os på telefon +45 61 60 67 22 eller mail lona@ebbs.dk.