Poleret- og slebet betongulve

Vi sliber og polerer alle betongulve for private og erhverv i Ballerup, Glostrup, Taastrup og København. Har du et betongulv, som kunne trænge til en slibning eller en frisk polering, så hold dig ikke tilbage med et give os et kald på telefon +45 61 60 67 22. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på dit gulv.

Forskellen på et poleret og slebet betongulv

Forskellen på et poleret og et slebet betongulv er, at et poleret betongulv fremstår finere i overfladen end et slebet betongulv. Dermed vil farven på et poleret betongulv også fremstå mere ensartet. Med andre ord er forskellen på de to blot det udseende, du ønsker at opnå med dit betongulv.

Disse rum egner sig bedst til et poleret betongulv

I princippet kan et betongulv lægges i alle rum, men dog kan det placeres mere strategisk i rum, hvor gulvet udsættes for dagligt slid, fugt og modstand. Derfor egner et poleret betongulv sig godt til badeværelser, køkkener og stuer. Et betongulv i badeværelset er mindre udsat for fugt og skimmel. Derudover holder et betongulv godt på varmen, så du ikke fryser tæerne, når du træder ud af badet.

Indhent et tilbud på poleret eller slebet betongulv

Ring til os i dag på telefon +45 61 60 67 22 – så tager vi en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit betongulv. Du kan også bare sende os en besked via vores kontaktformular her – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, når vi kender mere til dine behov og ønsker til stilen.

Få altid en professionel til at udføre opgaven

Vi har flere års erfaring med lægning af betongulve og står altid klar til at yde en kompetent rådgivning. At lægge, polere eller slibe et betongulv er ikke en opgave for den almene gør-det-selv-mand i privaten, da det kræver erfaring, viden og det rette udstyr – og det har vi! En professionel gulvlægger kan gøre underværker for dit betongulv.

Kontakt os her for tilbud eller spørgsmål