Opretning af betongulv

Vi har mange års erfaring med at oprette betongulve, når gulvet hælder for meget til den ene side, har større fordybninger eller på anden måde er ujævnt. Vi sørger for, at dit betongulv igen kommer i vater. Vi har mange tilfredse kunder, private såvel som erhvervskunder, på Sjælland – herunder Ballerup, Glostrup og Taastrup.

Er dit betongulv blevet skævt?

Sommetider sker det, at et betongulv slår revner, eller at det simpelthen bare er blevet lagt skævt. Det kan være, at du står og skal lægge fliser eller klikgulv, og at opgaven er helt umulig, fordi betonunderlaget er skævt – det er heldigvis noget, vi kan hjælpe dig med at fixe.

Få den rette rådgivning hos os

At rette op på et gulv kan være lidt af en udfordring, og derfor anbefaler vi dig at rådføre dig hos en professionel fagmand. Du kan kvit og frit ringe til os og få den rette rådgivning, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit gulv.

Vi giver et uforpligtende tilbud på opretning af betongulve

Har du et skævt gulv, vi skal komme og kigge på, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon +45 61 60 67 22 eller blot sende besked via vores kontaktformular her – så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på en opretning af dit betongulv.

Sådan retter vi dit betongulv

Vi har det rette udstyr og erfarne gulvlæggere, der kan rette skæve betongulve ud, så de igen får en plan og flot overflade.

Der findes flere metoder til at rette et betongulv ud, og det er vi heldigvis rigtig gode til. Er der store fordybninger, jævnes disse ud først, hvorefter vi fuldspartler gulvet med selvnivillerende gulvspartel.

Kontakt os her for tilbud eller spørgsmål