Betongulve

Vores betongulve og designgulve

Vi udfører industrigulve af beton samt cementbaserede designgulve til alle slags bygninger – herunder private hjem samt erhverv. Et betongulv består hovedsageligt af rent betonmateriale og er særligt anerkendt for sine fantastiske egenskaber; man får nemlig et solidt og modstandsdygtigt betongulv, der holder længe og kræver minimal vedligeholdelse.

Et råt betongulv er specielt effektivt i lager- og produktionshaller, hvor gulvet dagligt udsættes for høj belastning og slid, mens et poleret betongulv også har vundet frem i de danske køkkener og badeværelser – betongulvet bidrager nemlig med et råt udseende til boligens øvrige detaljer.

Vi tilbyder alt indenfor beton- og designgulve

Hos os finder du et væld af muligheder indenfor beton- og designgulve. Vi har erfarne gulvmænd, som kan sit kram og ved, hvordan sådan et gulv skal håndteres – det er nemlig ikke den nemmeste gør-det-selv-opgave. Vi udfører bl.a. følgende gulve:

  • Betongulve i private hjem
  • Polerede- og slebede betongulve
  • Betongulve til badeværelser
  • Betongulv med gulvvarme
  • Overfladebehandling af betongulve
  • Afretning af betongulve
  • New York-inspireret betongulv
  • Microcementgulve
  • Nedbrydning af betongulv

Derfor skal du vælge et betongulv

Der er mange grunde til, at betongulve har bevæget sig fra erhvervsregi og ind i de danske hjem. For beton er nemlig et 100% naturligt materiale, der er ekstremt slidstærk og holdbart, og som i øvrigt står i rå kontrast til den skandinaviske indretningsstil. Derudover er et betongulv nemt at gøre rent, og du kan selv sætte et præg på overfladens struktur, så det passer til det omkringliggende miljø.

Få rådgivning og et uforpligtende tilbud hos os

Er du i tvivl, om et betongulv er den rigtige løsning for dig? Vi hjælper private kunder samt erhverv i store dele af Sjælland, herunder Ballerup, Glostrup, Taastrup og København. Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit nye betongulv. Du kan ringe til os på telefon +45 61 60 67 22 eller udfylde vores kontaktformular her – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Er du træt af dine slidte trægulve?

Er du træt af dine slidte trægulve? Hvis du kan svare ’ja’ til dette spørgsmål, har du nu muligheden for at få gjort noget ved dem. Om end det drejer sig om en overfladebehandling som f.eks. ny farve til gulvet, eller du skal have foretaget en slibning af gulvet pga. dybe ridser og mærker, er vi din foretrukne samarbejdspartner til opgaven.

Gulvafhøvlingen foregår med en maskine, der høvler 2-4 mm af selve træet, hvorfor det ikke er alle gulve, der kan klare denne behandling. Fordelen ved at afhøvle gulvet er, at behandlingen vil gøre gulvet helt lige, da den fjerner små niveauforskelle, der kan være kommet med tiden.

Kontakt os her for tilbud eller spørgsmål